Begeleiders Lab out of the box workshops

Begeleiders Lab out of the box workshops

Structureel werk · 2–3 uur/week
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
OnderwijsKunst & cultuurKinderen & Jongeren
4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#47112
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Begeleiders-Lab-out-of-the-box-workshops/47112 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Bibliotheek Velsen is op zoek naar vrijwilligers die kinderen en jongeren begeleiden tijdens digitale workshops van Lab out of the Box op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur afwisselend in Velserbroek en IJmuiden. Tijdens deze workshops gaan kinderen en jongeren van 7 t/m 17 aan de slag met nieuwe technologieën zoals robots of gamen. Wat zijn de werkzaamheden? Om de workshops Lab out of the Box te kunnen realiseren is Bibliotheek Velsen op zoek naar vrijwilligers die kinderen en jongeren kunnen helpen tijdens de workshops. Er wordt geen les gegeven, wel werken wij op basis van een lesbrief bijbehorend bij het thema van de workshop. De deelnemers worden op basis van de lesbrief begeleid in het leren, samenwerken en onderzoeken. Als vrijwilliger ben je minimaal drie dagdelen per maand op vrijdagmiddag beschikbaar. Wat vragen we van je? • je hebt kennis en ervaring in de digitale wereld • je hebt programmeerervaring (programmeer taal maakt niet uit) • je vind het leuk om met kinderen en jongeren te werken • je bent minimaal 3 dagdelen per maand beschikbaar • je kunt goed uitleg geven en bent geduldig • je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!

Powered by Deed‌mob Tools ·