Begeleider Taalprogramma

Begeleider Taalprogramma

Structureel werk · 1–3 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
TrainingOnderwijsLezen & schrijvenActiviteiten begeleidenKoken & etenJeugdwerkOnderzoekVertalenAdvies & MentoringHulpverleningMaatje & buddyOndersteunend werkSociaal contactAndersCreatiefNederlandsArabischPoolsTurks
Kunst & cultuurBuurt & omgevingOnderwijs
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#69478
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Begeleider-Taalprogramma/69478 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als begeleider van een taalprogramma kun je het verschil maken voor mensen die de Nederlandse taal nog willen oefenen omdat ze beter

Uitgebreide omschrijving

Ongeveer 1 a 2 uur per week begeleid je een persoon of groepjes mensen om ze te helpen hun Nederlands te verbeteren. Daarvoor bieden we verschillende taalprogramma’s en krijg je de mogelijkheid je te scholen hierin. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek te maken tot dé plek waar je heen gaat om aan de slag te gaan met de Nederlandse taal.


Om goede begeleiding te geven is het belangrijk dat je taalfouten uit een tekst kan halen en daarover kan praten. Zo heb je een gezamenlijk gesprek waardoor je anderen leert kennen, je vindt het dus ook leuk om verschillende mensen te leren kennen.


Om je helemaal voor te bereiden, ontvang je een training.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!

Powered by Deed‌mob Tools ·