Babybieb Begeleider

Babybieb Begeleider

Structureel werk · 1–3 uur/week · Start vanaf 6 okt 2023
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
OnderwijsLezen & schrijvenTrainingGastheer/vrouwActiviteiten begeleidenJeugdwerkCoördinerenOntwerpOnderzoekMaatje & buddyAdvies & MentoringOndersteunend werkMuziekCreatiefNederlandsGebarentaal
Buurt & omgevingOnderwijsKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#67623
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Babybieb-Begeleider/67623 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij gepassioneerd over baby's en hou je van boeken? Hier is je kans om de allerkleinsten te verwelkomen in de wereld van boeken!

Uitgebreide omschrijving

Help mee met de BabyBieb-activiteit! BabyBieb is een speciale activiteit gericht op baby's en hun ouders, waarbij de nadruk ligt op het stimuleren van lezen en het ontwikkelen van een liefde voor boeken vanaf de prille leeftijd.


Je creëert een gezellige sfeer en zorgt ervoor dat ouders en baby's zich op hun gemak voelen tijdens de bijeenkomsten. Je begeleidt de bijeenkomsten. Samen lezen jullie boekjes en leer je van elkaar hoe je interactie creëert met een baby.


BabyBieb is onderdeel van het programma BoekStart, dat ouders bewust maakt van het belang van voorlezen en hen stimuleert om al op jonge leeftijd met hun kinderen boekjes te ontdekken. Zo draag je bij aan de missie om ouders en baby's enthousiast te maken over boeken en hen te ondersteunen bij de taalontwikkeling van hun kinderen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!

Powered by Deed‌mob Tools ·