Post | september 2021 | Vrijwilligersverhalen | 1 min lezen

Vrijwilligersverhalen

Vrijwilligers… het zijn net mensen! De diversiteit is enorm. En dat is leuk, want inspiratie of nieuwe inzichten krijgt niemand van wat bekend en vertrouwd is.


Op VrijwilligVelsen.nl kan iedereen die aan de slag wil met vrijwilligerswerk terecht voor informatie en mogelijkheden in de regio. Elke (vrijwilligers)organisatie heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving. Hoe kan dit makkelijker dan door een vrijwilliger een plek te bieden?


Zoals de ideale werknemer niet bestaat, is er ook geen ‘kant-en-klaar-niks-mee-aan-de-hand’ vrijwilliger. Maar wie breder kijkt en in gesprek durft te gaan, krijgt oog voor wat mensen wél kunnen in plaats van alleen beperkingen te zien.


Ter inspiratie verzamelt Vrijwillig Velsen ervaringsverhalen van mensen en (vrijwilligers)organisaties. Wat is de impact van het vrijwilligerswerk op hun leven? Wat heeft het betekent voor het bedrijf? Welke inzichten hebben ze opgedaan? Wat ging er goed? En wat mislukte?


Eerlijke verhalen over matches die nog steeds kloppen, maar ook die waarin de wil er wel was, maar het toch anders liep dan gehoopt. Ook jouw/jullie verhaal delen? Neem dan contact op!

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·