Skip Sidebar

Over ons

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij ...

Kunst & cultuurBuurt & omgevingOnderwijs
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Bibliotheek Ondersteuner

Bibliotheek Ondersteuner

Structureel werk · 3–4 uur/week
Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenWinkelOnderwijsLezen & schrijvenReceptieAdministratieHulpverleningBegeleidingOndersteunend werkSociaal contactAndersComputerCreatiefFotografie & filmNederlandsArabischAndersEngelsDuitsFransTurksOekraïnsTigrinyaPoolsPortugees
OnderwijsKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsGendergelijkheidEerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderenDuurzame steden en gemeenschappenVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek Velsen
#47115
Scan me of ga naar www.vrijwilligvelsen.nl/o/Bibliotheekvelsen/activiteiten/Bibliotheek-Ondersteuner/47115 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Bibliotheek Ondersteuner sta je op de plek waar het gebeurt, in de uitlening! Je bent lekker bezig, ontmoet nieuwe mensen en geen dag is hetzelfde!

Uitgebreide omschrijving

Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar verdiepend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan is Bibliotheek Velsen de plek waar je heen wilt. Wij zijn op zoek naar jou!


Voor de uitbreiding van ons geweldige team van vrijwilligers zijn wij op zoek naar Bibliotheek Ondersteuners.


Als Bibliotheek Ondersteuner ontvang je onze bezoekers en maak je hen wegwijs in de bibliotheek. Je helpt mensen met het vinden en lenen van materiaal. Daarnaast lever je een bijdrage aan het op orde houden van de bibliotheek en werk je samen met een Bibliotheek Adviseur aan afwisselende taken.


Vrijwilligerswerk bij Bibliotheek Velsen is leuk en ontspannend. Je ontmoet nieuwe mensen en blijft op de hoogte van boeken, games, films en media. Die je natuurlijk, met je gratis abonnement mag uitproberen! Een aantal keren per jaar organiseren wij leuke bijeenkomsten voor onze vrijwilligers.


Bij Bibliotheek Velsen luisteren we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt. Als Bibliotheek Ondersteuner sta jij aan de basis van onze activiteiten, wij luisteren naar jou en maken samen de ideale werkomgeving.


Door onze gezamenlijke inzet weten we studie, speel en stilte ruimte te geven, taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen.


Jouw vrijwilligerswerk bij Bibliotheek Velsen doet er toe!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IJmuiden Activiteiten > Bibliotheek Velsen > Bibliotheek Ondersteuner

Over Bibliotheek Velsen

Weet je welke klussen je kunt doen bij Bibliotheek Velsen? Zoveel je maar kan bedenken! :) Bij Bibliotheek Velsen kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en samen gaan we aan de slag. Omdat wij vinden dat wat jij doet telt!

Je kan bij de bibliotheek voorlezen en ook helpen met lastige digitale vragen. Je kan bij ons activiteiten begeleiden of zelf organiseren! Je mag met boeken rondrijden in onze dienstwagen of helpen in bibliotheken op school.

Omdat wat jij doet telt kan iedereen bij Bibliotheek Velsen aan de slag. Door onze gezamenlijke inzet weten we taalachterstanden weg te werken, digitale vragen te beantwoorden voor jong én oud, verdieping te geven aan activiteiten en de kansen toegankelijk houden voor iedereen!

Je leert bij Bibliotheek Velsen op een verrassend ontspannende manier nieuwe mensen kennen in het tempo dat jij graag wil. In ruil maken wij een deskundige van jou en geven je de ruimte om je te laten doen waar jij goed in bent!