Post | november 2021 | 1 min lezen

Website Vrijwillig Velsen officieel in de lucht.

Met een druk op de knop heeft Wethouder Marianne Steijn op 17 november de nieuwe website van Vrijwillig Velsen officieel in gebruik genomen.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst onderstreepte zij het belang van vrijwilligers en vrijwilligerswerk voor de Velsense samenleving.

Een toegankelijke website waar alle diensten zoals de vacaturebank, vraag en aanbod burenhulp, trainingen en e-learnings van de Vrijwilligersacademie en informatie over vrijwilligerswerk te vinden zijn is van toegevoegde waarde voor Velsen.

(Toekomstige) vrijwilligers kunnen hier op zoek naar leuke en inspirerende vrijwilligersklussen of kenbaar maken waar hun interesse liggen in de vrijwilligerspool waar organisaties uit kunnen putten. Maatschappelijke organisaties kunnen hun vacatures plaatsen en dit zelf beheren.

Met de nieuwe website, gebouwd door- en met de technologie van Deedmob, is Vrijwillig Velsen weer toekomstbestendig.


Vanaf 17 november kan iedereen zelf een account aanmaken en aan de slag via de website.

Voor wie er niet helemaal zelf uitkomt of graag wil dat er iemand meedenkt staat het team van Vrijwillig Velsen klaar.

Twee medewerkers van het team zijn door de wethouder in het zonnetje gezet. Zij zetten zich al 10 jaar vrijwillig in voor de vrijwilligerscentrale en zijn in die tijd steun en toeverlaat geweest voor vele vrijwilligers en maatschappelijke organisaties.


Deel blogpost